Highslide for Wordpress Plugin
ennl
januari
januari

De afgelopen maand ben ik als gevolg van een hardnekkige infectie slechts één keer naar buiten geweest: de eerste dag met een beetje sneeuw. Ik had in mijn hoofd om met lange sluitertijden nogmaals fuikpalen in het Markermeer te fotograferen. Langs de Oostvaardersdijk (Flevoland) bleek dat de palen of weg waren gehaald of op plekken stonden waar ik niet kon parkeren. Tot ik vlak bij de Knardijk kwam, daar stonden nog palen op enkele honderden meters van de parkeerplaats. Dat er een sneeuwjacht was, is op de foto eigenlijk alleen te zien aan de sneeuw die op de zijkant van de palen blijft plakken èn aan het feit dat de horizon geen scherpe overgang heeft.

<p class="pop-exif">ISO –1 LW onder 200, 20 sec. @ F22, +1,3 LW 70 - 200 mm @ 70 mm, 2x ND6 filter + circ. polairfilter, statief + draadontspanner<p>

ISO –1 LW onder 200, 20 sec. @ F22, +1,3 LW
70 – 200 mm @ 70 mm, 2x ND6 filter + circ. polairfilter, statief + draadontspanner

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *