Highslide for Wordpress Plugin
ennl
juni
juni

Tjonge, wat het is dit voorjaar koud en grijs geweest. Dat is zeker te merken aan het aantal soorten libellen dat rond vloog. Alles is enkele weken later dan normaal. Zelfs op ochtenden waarop de zon zich niet liet zien, slopen er libellen uit. Of dat altijd goed gaat, is maar de vraag. Zo vond ik op tweede pinksterdag (20 mei) een viervlek die voordat hij weg kon vliegen al verschalkt was door een krabspin. Ik hoop dat deze op de foto van de maand meer geluk heeft gehad. Hoog en droog hing ze in het riet maar of er na die dag voldoende zon is geweest om te foerageren en voortplanten? Daar wacht je als viervleklarve dan twee tot drie jaar op in het water …

ISO 200, 1/500 @ f3,5, + 1,7LW 90 mm macro met hoekzoeker vanaf statief

ISO 200, 1/500 @ f3,5, + 1,7LW
90 mm macro met hoekzoeker vanaf statief

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *