Highslide for Wordpress Plugin
ennl
ansichtkaarten, raamposter, bureaubladachtergrond


Ansichtkaartenondersteboven-ansicht1
 
Uit de foto’s en gedichten van “ondersteboven” is een set van 4 ansichtkaarten (A5 formaat) samengesteld, inclusief envelop.De kaarten hebben het Ecoprinted® keurmerk. Ze zijn duurzaam geproduceerd; 100% CO2 neutraal; IPA-vrij gedrukt met bio-inkt op plantaardige basis; m.b.v. chemieloze CTP drukplaten, groene stroom en elektrisch getransporteerd. De kaarten zijn gedrukt op 300grams FSC® gecertificeerd Munken Polar Rough. Meer informatie over het keurmerk kunt u vinden op de website van Ecodrukkers.
 
Bestellen
U kunt het setje bestellen door € 9,50  (inclusief BTW en € 5,50 verzendkosten binnen Nederland) over te maken naar NL67 ASNB 0932674550, t.n.v. R. Hofmeester, o.v.v. “ondersteboven-ansichtkaarten”. Uw adresgegevens ontvang ik graag via de mail: info@narture.net. Wilt u alstublieft vermelden of u een factuur wenst? Uw emailadres wordt op geen enkele wijze opgeslagen als bestand.

Verzending vindt plaats met postnl en de C02 uitstoot van het transport wordt gecompenseerd. Voor verzenden naar een adres buiten Nederland kunt u via de mail contact op nemen: info@narture.net.

U kunt de kaarten ook in combinatie met het boek bestellen. Het setje kost dan slechts €2 én u bespaart in de verzendkosten!

Afhalen in Muiden is ook mogelijk wanneer u via de mail een afspraak maakt.


 

Raamposter
21 september 2014; met een doffe dreun vliegt een turkse tortel zich dood tegen het raam net nadat 26 puur witte lepelaars in strakke formatie over zijn gevlogen. Het inspireerde mij tot het maken van deze zeefdruk op raamfolie (dus herbruikbaar en bij verwijderen geen lijmresten).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links als sticker liggend op de grond, rechts op het raam waar eerst de afdruk zat.

 

Formaat: 34,5 bij 30 cm

De zeefdruk kost € 7,50 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

U kunt deze bestellen door € 17,50 (inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland) over te maken naar NL67 ASNB 0932674550, t.n.v. R. Hofmeester, o.v.v. “zeefdruk”. Uw adresgegevens ontvang ik graag via de mail: info@narture.net. Wilt u alstublieft vermelden of u een factuur wenst? Uw emailadres wordt op geen enkele wijze opgeslagen als bestand.

U kunt de zeefdruk ook bestellen in combinatie met de kaarten en het boek. U betaald dan € 39 (incl. BTW en €9 verzendkosten)!


 

Bureaubladachtergrond
De foto’s en gedichten van het setje ansichtkaarten zijn ook verkrijgbaar als achtergrond voor uw beeldscherm in een resolutie van ca 2622 x 1748 pixels. Wilt u er elke dag van genieten? Voor slechts €2 heeft u zo’n prachtige achtergrond met foto en gedicht (daar kunt u in Amsterdam nog geen half uur voor parkeren). Wilt u afwisselen? Voor €5 heeft u ze alle vier!
 
 
bureaublad1
ansichtkaarten_bureaubladachtergrond3
brureaublad4

ansichtkaarten_bureaubladachtergrond2

Bestellen
U kunt ze bestellen door het bedrag over te maken naar NL67 ASNB 0932674550, t.n.v. R. Hofmeester, o.v.v. “ondersteboven-bureaublad”. Wanneer u mij een mail stuurt, kan ik de foto(‘s) terugsturen: info@narture.net. Wilt u alstublieft vermelden of u een factuur wenst?
Uw emailadres wordt op geen enkele wijze opgeslagen als bestand!

KvK 64098885
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *