Highslide for Wordpress Plugin
ennl
even voorstellen ...

Ronald Hofmeester is geboren (1958) en getogen midden in Amsterdam. Van jongs af aan kwam hij met natuur en fotografie in aanraking. Met name vogels hadden zijn belangstelling maar thuis waren ook natuurgidsjes over het strand, insecten en paddestoelen aanwezig waarin hij met veel plezier snuffelde.
 
Zijn interesse voor natuur en landschap groeide uit tot een echte passie op de pedagogische academie en de lerarenopleiding waar hij biologie en aardrijkskunde studeerde (1977 – 1986).
 
Een groot aantal jaren (1986 – 2010) heeft Ronald zijn passie voor de natuur gecombineerd met zijn andere passie: onderwijs. Hij heeft altijd de behoefte gehad om zijn kennis en enthousiasme te delen zowel in zijn vrije tijd (het geven van cursussen) als in zijn werk (als leraar basisonderwijs, als consulent natuur- en milieueducatie en als pabo docent).
 
De laatste jaren hebben er enkele belangrijke veranderingen plaatsgevonden. Gedwongen door zijn gezondheid is de focus veranderd van onderwijs naar natuurfotografie en het schrijven van gedichten. Het delen is verplaatst van het klaslokaal naar internet en social media.

Reacties gesloten