Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

leeg

Gepost op

              mijn aandacht dwaalt van slapende geestdrift naar leeg lichaam mijn dorst verschraalt van verveelde lijdzaamheid   de zomer nadert reeds groen en bezwangerd maar mijn lichaam en geest raken nog steeds de winter niet kwijt   holle gedachten

scheppingsdrang

Gepost op

    het mooiste licht schetst teer en fijntjes herfststorm, sneeuwbui, druppels: grote, kleintjes voorjaarskriebels, zomerhitte verloren veertjes, meestal witte kriebelbeestjes, vogelzang diep van binnen: scheppingsdrang!   ik moet naar buiten, iets creëren kijken, vinden, speculeren hoger, lager, in tegenlicht? diafragma open! of toch dicht?

IJs tijd

Gepost op

            kletsende golven, sproeiend water glinsterende druppels druppen vast in tinkelende pegels   uur na uur klotsen golven, druipen druppels pegels, knotsen, kegels, schilden een muur van ijs   tegen de wind, tegen het water de vorst voorop in de

onvermogen

Gepost op

            2 uur ’s nachts en ik staar in het duister ik hoor zachtjes je adem hoewel ik niet luister   gevangen in eigen onvermogen voel ik me een speelbal op de golven van angst, boosheid en verdriet in een