Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

in de gaten

Gepost op

                gaten gespannen van paal tot paal gaten gevangen door draden van staal   gevangen gaten die een gebied afsluiten maar sluit je me nu in of sluit je me buiten?    

rouw

Gepost op

    rouw om wat je bent verloren rouw om wat je niet meer kan   maar   wees trouw aan hoe je bent geboren blijf trouw aan die unieke vrouw of man   zo   rauw zijn de gevoelens die je rust verstoren rauw

snikken

Gepost op

    er staat een doos onder het bed dat was wel even schrikken het bleek een doos vol snikken die daar heimelijk was weggezet   ik moest wel even slikken dat zoveel leed nog kon bestaan en waarom in die doos gedaan of zou

ogen, blik

Gepost op

    Na een lange zombie zomer waarin ik maandenlang als in een roes lusteloos en neerslachtig op de bank voor me uit lag te staren, was de veel te korte ontmoeting met de lokale ransuil deze maand zowel gevoelsmatig als fotografisch het hoogtepunt. Een