Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

snikken

Gepost op

    er staat een doos onder het bed dat was wel even schrikken het bleek een doos vol snikken die daar heimelijk was weggezet   ik moest wel even slikken dat zoveel leed nog kon bestaan en waarom in die doos gedaan of zou

ogen, blik

Gepost op

    Na een lange zombie zomer waarin ik maandenlang als in een roes lusteloos en neerslachtig op de bank voor me uit lag te staren, was de veel te korte ontmoeting met de lokale ransuil deze maand zowel gevoelsmatig als fotografisch het hoogtepunt. Een

vervreemd

Gepost op

        licht, bijna doorzichtig zweef ik mijn vluchtige gedachten achterna   al te broos, de levenslijn die mij nog bindt   vervreemd sla ik vanuit de schaduw gade hoe het leven buiten mij om verder gaat   kan ik, zo ijl, nog

leeg

Gepost op

              mijn aandacht dwaalt van slapende geestdrift naar leeg lichaam mijn dorst verschraalt van verveelde lijdzaamheid   de zomer nadert reeds groen en bezwangerd maar mijn lichaam en geest raken nog steeds de winter niet kwijt   holle gedachten