Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

verlangen

Gepost op

    vol van verlangen reiken harige poten naar de warme zon   een donkere schim die het licht zou omarmen als dat ook echt kon            

koekoeksbloem

Gepost op

    haveloos, bespuugd verdrongen, het is je doem echte koekoeksbloem            

fragment

Gepost op

            overschaduwd door mijn geest zie ik alleen maar een fragment misschien een enkele procent van wat er werkelijk is geweest waarschijnlijk treur ik toch het meest omdat ik niet weet wie jij bent ik heb je waarlijk nooit gekend

onderweg

Gepost op

    vlak voor de schemer een grote groep spreeuwen strijkt plotseling neer een slapende boom zit eensklaps vol leven met blad’ren die schreeuwen maar twee tellen later en even zo vrolijk vertrekken ze weer