Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

nazomerzondagzucht

Gepost op

            een nazomerzondagzucht zwerft over roerloos water, rimpelt de peilloze diepte boven mijn hoofd het blauwe oneindige onthult de tijd, maskeert de ontluistering die met al haar glans mijn verlangen weerspiegelt naar wat ooit was    

verdwaald

Gepost op

            in de schaduw van mezelf blijf ik in vervreemding achter verdwaal in tal loze gedachten en raak mezelf volledig kwijt   een beklemmend onvermogen legt mij stil, hoe kom ik ooit thuis als ik in die leegte, zowaar een

hemels water

Gepost op

    prikkelbaar sta ik langs de kant de onschuld voorbij zie ik de bui al hangen in het hemels water, nooit meer het verlangen naar te weten wat er diep van binnen brand   wil ik echt niet weten hoe het werkelijk met mij

een netelige kwestie

Gepost op

    schimmig, schaduw, schemerzicht dwaal door lommerduister opzoek naar sprankjes zonnig licht voor weelderige luister   een netelig positiespel met een verraderlijk kantje beweeg behoedzaam maar wees snel zeg anders dag met ’t handje   goodbye spotlight! auw, je brandt je!