Highslide for Wordpress Plugin
ennl
reflectie & begeleiding

 


creatieve fotoworkshop (halve dag)
 
 
Waar loopt u warm voor en wordt u blij van? Ga op ontdekkingstocht naar uw automatismen en drijfveren. Wat zorgt er voor dat u de foto’s maakt die u maakt? Wilt u eens wat anders? Wijk dan af van bestaande paden! In deze “workshop” staan inspiratie en uitwisseling van ideeën en informatie centraal. Het beginpunt zijn uw kennis en ervaring met natuurfotografie èn de foto’s die u inspireren. Afhankelijk van het jaargetijde en uw (onderwerp) wensen, kiest u samen met Ronald een locatie. Daar gaat u aan de slag en krijgt u direct feedback op uw aanpak en foto’s. U krijgt aanvullende informatie (over technieken, compositie, sfeer èn over het onderwerp) zodat u die nieuwe kennis en vaardigheden meteen kan toepassen.
 
Deze workshop is ook zeer geschikt als u de wereld van de natuurfotografie wilt verkennen.
 
De kosten worden in onderling overleg vastgesteld en zijn gebaseerd op te maken onkosten.
 


reflectie op en begeleiding bij de opzet en uitvoering van workshops en cursussen
 
Geeft u workshops of cursussen op het gebied van natuurfotografie of natuureducatie? Ronald is graag uw klankbord bij de opzet en uw educatieve skills. Zijn uitgangspunt: (natuur)fotografie en educatie zijn een KUNST met een specifieke, eigen techniek, eigen regels en een unieke stijl.
Met liefde deelt hij zijn onderwijskundige kennis en ervaring met u opdat u er uw voordeel mee kunt doen. Andersom is hij ongelooflijk nieuwsgierig naar uw drijfveren, inzichten en vaardigheden.
 
Analyse en reflectie staan bij de feedback centraal. Het vertrekpunt is uw ervaring en werkwijze. Wat wilt u bereiken en hoe wilt u dat doen? Alle aspecten (ontwerp, organisatie, didactiek, uitvoering en reflectie) passeren de revue.
 
De kosten zijn afhankelijk van uw vraag en behoefte.
Wanneer het alleen om de opzet en begeleiding van een natuurfotografie workshop gaat, zijn er geen kosten anders dan samen “koffie” drinken en een uurtje buiten fotograferen. Een alternatief
is dat Ronald als observant deelneemt aan uw workshop. Gaat het om advies en begeleiding bij het opzetten van een cursus over natuurfotografie of natuur- en milieueducatie, dan hangen de kosten m.n. af van de door Ronald te maken onkosten.
 

 
 
Bent u nieuwsgierig of geïnteresseerd in de workshop en/of de begeleiding? Wilt u meer informatie? Stuur Ronald een bericht via de contactpagina of via email: info@narture.net. Kent u anderen voor wie dit misschien iets is, deelt u dit dan alstublieft!
 
KvK 64098885
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *