Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

donk’re wolk

Gepost op

    een donk’re wolk hangt boven mij zij waait niet weg, gaat niet voorbij en blijft me maar belagen haar regen valt in vlagen   en doe ik zelf een stap op zij heus dan achtervolgt zij mij zo’n wolk die maar blijft klagen

in de gaten

Gepost op

                gaten gespannen van paal tot paal gaten gevangen door draden van staal   gevangen gaten die een gebied afsluiten maar sluit je me nu in of sluit je me buiten?    

rouw

Gepost op

    rouw om wat je bent verloren rouw om wat je niet meer kan   maar   wees trouw aan hoe je bent geboren blijf trouw aan die unieke vrouw of man   zo   rauw zijn de gevoelens die je rust verstoren rauw

snikken

Gepost op

    er staat een doos onder het bed dat was wel even schrikken het bleek een doos vol snikken die daar heimelijk was weggezet   ik moest wel even slikken dat zoveel leed nog kon bestaan en waarom in die doos gedaan of zou