Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

avondstemming

Gepost op

                        als de zon weer is gedaald en haar schaduw langer dwaalt   waait de wind wat minder hard verdwijnen kleuren in het zwart   valt de rust en wordt het stil maakt dat

zoveel geluk

Gepost op

    waar zijn de woorden om te beschrijven hoe wat ik bedacht ook te vinden was   hoe de lichtgrijze lucht zuchtte in mijn oren en mij bij vlinders zacht deed knielen in ’t gras   maar net buiten mijn zicht laten dansende letters

de danser

Gepost op

            eens elegant van lijf en leden werd een groeispurt steeds vermeden maar in trance dansend op het Zwanenmeer zeeg hij reeds leeg, gebroken neer verliet gauw zijn al te strakke pantser en werd een nog iets grotere danser  

aan de kant

Gepost op

        ik had graag naar de dijk gegaan om daar stil langs de kant te staan zal ik daar ooit weer komen   een verre einder, leeg en wijds een wolkenhemel wederzijds ik kan er slechts van dromen   mijn jeugd ben