Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

dood doet leven

Gepost op

    het leven is verschrikkelijk het leven is een hel maar als je dan het einde haalt is doodgaan kinderspel    

ik zie ze vliegen

Gepost op

            ik zie ze vliegen, alle dagen van links naar rechts en op en neer de broze vleugels die hen dragen glinsteren nog een laatste keer   het is weer herfst, de regenvlagen zorgen spoedig voor hondenweer dat is echt

avondstemming

Gepost op

                        als de zon weer is gedaald en haar schaduw langer dwaalt   waait de wind wat minder hard verdwijnen kleuren in het zwart   valt de rust en wordt het stil maakt dat

zoveel geluk

Gepost op

    waar zijn de woorden om te beschrijven hoe wat ik bedacht ook te vinden was   hoe de lichtgrijze lucht zuchtte in mijn oren en mij bij vlinders zacht deed knielen in ’t gras   maar net buiten mijn zicht laten dansende letters