Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

de danser

Gepost op

            eens elegant van lijf en leden werd een groeispurt steeds vermeden maar in trance dansend op het Zwanenmeer zeeg hij reeds leeg, gebroken neer verliet gauw zijn al te strakke pantser en werd een nog iets grotere danser  

aan de kant

Gepost op

        ik had graag naar de dijk gegaan om daar stil langs de kant te staan zal ik daar ooit weer komen   een verre einder, leeg en wijds een wolkenhemel wederzijds ik kan er slechts van dromen   mijn jeugd ben

donk’re wolk

Gepost op

    een donk’re wolk hangt boven mij zij waait niet weg, gaat niet voorbij en blijft me maar belagen haar regen valt in vlagen   en doe ik zelf een stap op zij heus dan achtervolgt zij mij zo’n wolk die maar blijft klagen

in de gaten

Gepost op

                gaten gespannen van paal tot paal gaten gevangen door draden van staal   gevangen gaten die een gebied afsluiten maar sluit je me nu in of sluit je me buiten?