Highslide for Wordpress Plugin
ennl
uitgelicht

vervreemd

Gepost op

          licht, bijna doorzichtig zweef ik mijn vluchtige gedachten achterna   al te broos, de levenslijn die mij nog bindt   vervreemd sla ik vanuit de schaduw gade hoe het leven buiten mij om verder gaat   kan ik, zo ijl,

buiten werking

Gepost op

    chaos en crisis! chaos en crisis! chaos en crisis ik kan niet meer denken omdat het dáár even niets is en ook mijn gevoel zo vreselijk triest is ik kom echt tot niets … omdat alles maar niets is   ik laat me

unheimisch onderbuikgevoel

Gepost op

          je voelt je hier beslist niet thuis het is geen leuke anekdote evenwel gigantisch kloten plotsklaps die stoot, recht in je kruis    

dood doet leven

Gepost op

    het leven is verschrikkelijk het leven is een hel maar als je dan het einde haalt is doodgaan kinderspel